Колаж TrueUA

Росія знову атакувала Україну ракетами: усі подробиці (хроніка)

По всій Україні вранці 18 лютого оголосили повітряну тривогуМоніторингові групи й офіційні особи повідомили про запуск ракет з акваторії Чорного моря. 

ХРОНІКА

09:38. У столиці й областях оголосили відбій повітряної тривоги.


09:26. У мережі повідомляють про роботу ППО на Дніпропетровщині.


09:15. В Офісі президента повідомили, що ворог використовує тактичну авіацію, зокрема в повітряному просторі окупованих територій, і запускає ракети.


09:11. Через загрозу ракетної атаки у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях застосовуються екстрені відключення світла, — повідомив ДТЕК.


09:10. Віталій Кім повідомив про перші збиття ракет на півдні.


09:05. Голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив про кілька вибухів у Хмельницькому.


08:58. Моніторингові пабліки повідомляють, що зафіксовано чотири ворожі ракети над Хмельниччиною.


08:52. Начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник повідомив, що шість ракет "Калібр" вже в повітряному просторі України, ППО вже відпрацьовує.

"Увага, з району Феодосії був зафіксований пуск шести ракет "Калібр". Наразі вони вже на території України та прямують на захід! Будьте уважними та перебувайте в укриттях. ППО вже відпрацьовує цілі", — повідомив Сергій Мельник.


08:47. Віталій Кім повідомив про нові пуски ракет з боку Чорного моря.


08:41. Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про рух ворожих цілей на Захід України.


08:38. Моніторингові групи повідомили про запуск двох ракет з акваторії Чорного моря.


Нагадаємо, остання масована ракетна атака рашистів була 16 лютого. Тоді в Офісі президента повідомили, що російські загарбники змінили тактику атак на Україну — тепер ворог застосовує фальш-цілі. 

Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомляв, що російські загарбники до річниці повномасштабного вторгнення в Україну намагаються скорочувати проміжки між ракетними обстрілами міст. Це такий спосіб ворога терору українців, а також виснаження засобів протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.02.2023 09:41