Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

У Києві й трьох областях через ракетний обстріл ввели екстрені відключення світла

У суботу, 18 лютого, через ракетну атаку в Україні розпочалися екстрені відключення світла. Зокрема, без світла наразі столиця та ще декілька областей.

Про це повідомила прес-служба ДТЕК.

Наразі у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях застосовуються екстрені відключення світла.

"Це вимушений превентивний крок, який дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо ворожі ракети досягнуть цілі", — йдеться у повідомленні.

Також про відключення електроенергії повідомив і очільник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович. В області енергетики частково вимикають світло.

"Енергетики частково вимикають світло — введено екстрене розвантаження. Друзі, небезпека в небі. Будьте в укриттях! Бережіть себе і близьких!", — повідомив Райкович.

Нагадаємо, 18 лютого зранку у більшості регіонах України було оголошено повітряну тривогуМоніторингові групи й офіційні особи повідомили про запуск ракет з акваторії Чорного моря.

Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомляв, що російські загарбники до річниці повномасштабного вторгнення в Україну намагаються скорочувати проміжки між ракетними обстрілами міст. Це такий спосіб ворога терору українців, а також виснаження засобів протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 18.02.2023 09:33