Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

В Україні працює понад 12 тисяч "Пунктів незламності": де переглянути адреси

В Україні запрацювало понад 12 тисяч "Пунктів незламності". Також понад 700 — готові до відкриття у разі необхідності.

Про це повідомила прес-служба Міністерства розвитку громад, території та інфраструктури України.

"В Україні вже працюють понад 12,5 тисяч "Пунктів незламності". Також ще більш ніж 700 додаткових пунктів готові до відкриття за потреби у випадку похолодання", — йдеться у повідомленні.

Як знайти "Пункт незламності"

Знайти найближчий "Пункт незламності" можна через застосунок "Дія". На головному екрані додатка з'явитися відповідна мапа, яка допоможе дізнатись адресу, графік роботи й умови кожного осередку.

"Вона доступна як онлайн, так і офлайн. Для зручності можна скористатися фільтрами: "Відчинено зараз", "Доступно для людей з інвалідністю" та "Зручності", — пояснили в прес-службі.

У міністерстві наголосили, що з міркувань безпеки геолокації "Пунктів незламності" не відображаються в Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській і частково Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській та Миколаївській областях.

Інфографіка: Міністерство відновлення

Інфографіка: Міністерство відновлення

Також переглянути адреси найближчих пунктів також можна за посиланням або скориставшись спеціальним чат-ботом у Telegram і Viber.

Нагадаємо, у середині жовтня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зазначав, що у всіх Пунктах незламності мають бути генератори, паливо, Starlink і засоби опалення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.01.2024 18:59