Фото: vsim.ua

В Україні стартував додатковий період реєстрації на НМТ-2024: скільки він триватиме

У п'ятницю, 10 травня, розпочався додатковий період онлайн-реєстрації для участі в Національному мультипредметному тесті (НМТ). Документи можна подати до 15 травня включно.

Про це повідомила прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Додатковий період реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті триватиме 10 – 15 травня. Він передбачений для:

  • осіб, які реєструвалися в основний період, але отримали відмову;
  • осіб, які не змогли із поважних причин вчасно зареєструватися.

Також у цей період здійснюють реєстрацію осіб, які за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань (слідчих ізоляторах).

Інфографіка: УЦОЯ

Інфографіка: УЦОЯ

Для швидшої та зручнішої реєстрації можна скористатись додатком "Дія" для автоматичного заповнення персональних даних. У разі успішної реєстрації потенційний учасник матиме змогу пройти тестування під час додаткових сесій.

"Тим, хто буде реєструватися в додатковий період, радимо після надсилання реєстраційних даних на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти щодень перевіряти в персональному кабінеті стан опрацювання реєстраційних документів, аби в разі виявлення недоліків у них встигнути про це дізнатися та виправити їх. Адже іншого шансу зареєструватися ви вже не матимете", — наголосили в Українському центрі якості освіти.

Нагадаємо, вступники в магістратуру будуть складати єдиний вступний іспит (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) один, два або три дні. Це залежить від кількості тестів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.05.2024 18:32