Фото: соцмережі

В Україні запрацював оновлений короткий номер "гарячої лінії" Міноборони

З 1 січня 2024 року в Україні запрацювала "гаряча лінія" для військовослужбовців та членів їхніх сімей. Для отримання консультації достатньо зателефонувати за коротким номером 1512.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України (МОУ).

Консультування військових та членів їхніх родин щодо складних та болючих питань, реєстрацію їхніх звернень цілодобово здійснюватимуть десятки високопрофесійних працівників Урядового контактного центру, зазначають у відомстві.

"Для Уряду та МОУ є дуже важливим надати максимально якісні послуги та підтримку, адже йдеться про розв'язання проблем наших захисників та захисниць. Відповідати на запити будуть найкращі спеціалісти Урядового контактного центру, серед них і психологи, які зможуть надати необхідну допомогу", йдеться у повідомленні.

В Міноборони наголошують, що за новим номером гаряча лінія доступна для користувачів всіх національних операторів, окрім "Київстар", у звʼязку з технічними налаштуваннями, які виправлять найближчим часом.

 гаряча лінія 1512 для військовослужбовців та членів їхніх сімей

Скріншот зі сайту Міноборони України

Нагадаємо, в Україні працює гаряча лінія для психологічної підтримки постраждалих від війни за номером 0-800-100-102. Тих, хто потребує допомоги, проконсультують кваліфіковані спеціалісти, які пройшли спеціальне навчання з кризових психологічних інтервенцій та травмотерапії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.01.2024 14:23