Фото ілюстративне зі соцмереж

В Україні запустили сайт з переліком санкцій, запроваджених проти РФ

В Україні запустили сайт, присвячений санкціям, що були запроваджені проти Російської Федерації у зв'язку з її агресією проти України.

Про це у Telegram-каналі повідомив глава Офісу президента України Андрій Єрмак.

За словами посадовця, на сайті представлена інформація про різноманітні обмежувальні заходи, впроваджені міжнародною спільнотою, а також їх вплив на економіку та військовий потенціал Росії. 

"Користувачі можуть знайти дані про санкції у різних секторах, включаючи фінансовий, енергетичний, військовий та технологічний, а також дізнатися про ініціативи України щодо посилення санкційного тиску на агресора", — написав Єрмак.

З сайтом можна ознайомитись, перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, 17 травня Велика Британія оголосила про новий пакет санкцій проти Росії та Корейської Народно-Демократичної Республіки. Дві російські й одна північнокорейська компанія потрапили під обмеження, бо намагаються порушити або обійти санкції та торгувати зброєю в обмін на нафту.

Раніше повідомлялось, що Нова Зеландія розширює санкції проти Російської Федерації за ведення загарбницької війни з Україною. Держава запроваджує обмеження проти 28 фізичних та 14 юридичних осіб, які надають військову підтримку країні-агресору.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 03.06.2024 16:01