Повернення тіл українських Воїнів. Джерело: Координаційний штаб із питань поводження з військовополоненими

В Україну повернули тіла 254 полеглих воїнів (фото)

У п’ятницю, 14 червня, в Україну повернули тіла ще 254 полеглих оборонців. Це відбулося за результатами репатріаційних заходів.

Про це повідомив Координаційний штаб із питань поводження з військовополоненими.

"Зокрема, вдалося репатріювати тіла 221 Захисника, які воювали на Донецькому напрямку, 25 полеглих воїнів на Запорізькому напрямку, чотири полеглих Оборонці з Луганського напрямку та чотири загиблих Воїни, тіла яких передані з моргів на території Російської Федерації", — йдеться в повідомленні.

Репатріація тіл відбулася за сприяння Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Мінреінтеграції, Уповноваженого зі зниклих безвісти у співпраці з Об’єднаним центром при СБУ, ЦВС ЗСУ, іншими силовими структурами, відомствами та міжнародними організаціями.

У Координаційному штабі додали, що Збройні сили України перевезуть репатрійовані тіла й останки до визначених державних установ. Представники правоохоронних органів і судово-медичні експерти встановлять особи загиблих.

"Після ідентифікації тіла наших Оборонців передадуть родинам для гідного поховання", — підсумували у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

Нагадаємо, що в останній день травня за результатами репатріаційних заходів в Україну повернули тіла 212 полеглих військовослужбовців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.06.2024 12:37