Зустріч із президентом Руанди. Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського

Важливі зустрічі в Давосі: Зеленський розповів про переговори з лідерами трьох країн

У вівторок, 16 січня, тривають важливі двосторонні зустрічі президента України Володимира Зеленського на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Серед головних питань — "Формула миру" та її підтримка.

Про низку зустрічей Володимир Зеленський повідомив у своїх соціальних мережах.

Люксембург

"З прем’єр-міністром Люком Фріденом обговорили продовження співпраці, конфіскацію заморожених активів агресора. Цінуємо незмінну підтримку України", — зазначив український президент.

Сінгапур

Також відбулася перша зустріч Володимира Зеленського з президентом цієї країни Тарманом Шанмугаратнамом. Український лідер запросив його долучитися до реалізації "Формули миру". Україна зацікавлена в розвитку відносин із Сінгапуром й іншими країнами регіону.

Руанда

"Ще одна перша зустріч — із резидентом Полем Кагаме. Нещодавно Україна відкрила посольство в Руанді та зацікавлена в розвитку двосторонніх відносин. Ми готові стати постачальником сільськогосподарської продукції. Для нас важлива підтримка нашої держави країнами Африки", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що сьогодні президент України Володимир Зеленський виступив перед учасниками Всесвітнього економічного форуму у швейцарському Давосі. Він розповів про важливість змін у світі, оскільки російський диктатор Володимир Путін, який є причиною багатьох воєн у світі, — не зміниться.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 16.01.2024 19:55