Фото: "Вікіпедія"

Вбивство на станції фунікулера у Києві: в Управлінні держохорони повідомили, де перебуває підозрюваний

В Управлінні державної охорони України заявили, що підозрюваний у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві перебуває у слідчому ізоляторі.

Про це йдеться в офіційній заяві відомства у Facebook.

В УДО висловили співчуття родині загиблого та закликали суспільство і представників медіа уникати поширення неправдивої та неперевіреної інформації. 

"Офіційно повідомляємо, що підозрюваний знаходиться у слідчому ізоляторі під вартою, Управління державної охорони максимально співпрацює зі слідством та в жодному разі не виправдовує військовослужбовця", — йдеться у заяві Управління державної охорони України.

Трагедія на станції фунікулера у Києві: деталі

У неділю, 7 квітня, на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. Після виходу із вагона на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Хлопець впав, розбив головою скло та отримав смертельний поріз шиї. Внаслідок інциденту неповнолітній помер на місці події.

"Затриманий правоохоронець вже відсторонений від виконання своїх обовʼязків. Його командування надає повне сприяння у проведенні невідкладних слідчих дій", — зазначили в ДБР.

Йому повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном 15 років. Наразі продовжуються слідчі дії. Працівники ДБР проситимуть суд обрати йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 6 квітня на станції метро "Мінська" у Києві сталася пожежа. Зокрема, сталося загоряння світильника на платформі. Пожежу оперативно ліквідували за допомогою вогнегасника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 09.04.2024 11:46