Фото: zmina.info

Надзвичайний стан в Еквадорі: озброєні люди увірвалися до студії телеканалу та захопили заручників (відео)

В Еквадорі озброєні люди увірвалися до студії телеканалу та захопили у заручники ведучих. Це сталось у прямому ефірі.

Про це повідомляє Sky News. За даними джерела, у прямому ефірі зловмисники наказували ведучим лягти на підлогу. Вони також викрикували, що мають при собі бомби. На задньому фоні також було чути постріли.

Реакція президента Еквадору

Після цього інциденту глава Еквадору Даніель Нобоа підписав указ, який передбачає оголошення у країні стан внутрішнього збройного конфлікту. Відтепер низка угруповань у країні визнають терористичними, а збройним силам віддано наказ нейтралізувати такі угруповання.

Варто відзначити, що інцидент на студії телеканалу стався за день після того, як Нобоа оголосив надзвичайний стан. Причиною цього була втеча з в'язниці одного з найвідоміших ватажків наркобанд країни Адольфо Масіаса. Лідер кримінального угруповання Los Choneros відбував 34-річний термін у в'язниці La Regional за торгівлю наркотиками та вбивство.

Нагадаємо, американські військові атакували штаб-квартири воєнізованих утворень у столиці Іраку Багдаді. Внаслідок цього знищено лідера проіранського воєнізованого формування, якого вони звинувачують у нападах на американські сили в країні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 09.01.2024 23:36