Фото: Нацполіція

Вибух гранат у будівлі сільради на Закарпатті: у якому стані підривник та постраждалі

Депутат Керецьківської сільської ради, який підірвав декілька гранат під час засідання сесії, живий і перебуває у Свалявській лікарні після вибуху. Стан чоловіка важкий, але прогнози лікарів оптимістичні.

Про це повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram-каналі. За його словами, палату підривника охороняє поліція від самосуду родичів тих, хто був в приміщенні в момент вибуху.

Глагола також заявив, що до Свалявської лікарні після вибуху загалом доставили 20 людей. З них 15 в нормі, а п'ять у важкому стані: наразі тривають операції. Ще один постраждалий в лікарні міста Мукачево. Дехто звернувся в лікарню сам із незначними пораненнями.

"Операцію депутату-підривнику завершили — у нього було несмертельне поранення в живіт. Ще один депутат у дуже важкому стані — він отримав поранення осколком в голову. За його життя борються лікарі", — написав журналіст.

Віталій Глагола повідомив, що ще трьох людей відвезли в лікарню в Ужгород. Ними вже займуться лікарі обласного центру.

Нагадаємо, 15 грудня на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати під час засідання сесії. Його звуть Сергій Батрин. У ході засідання він підірвав в приміщенні три гранати "РГД".

Згодом правоохоронці показали момент підриву. На відео видно, як депутат дістає з кишень декілька гранат і кидає на підлогу прямо під час засідання сільради.

Варто відзначити, що у Закарпатській області скликали термінове засідання Ради оборони у зв'язку з підривом гранат під час сесії Керецьківської сільської ради 15 грудня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.12.2023 17:13