Фото: Нацполіція

Вибух гранат у будівлі сільради на Закарпатті: стало відомо ім'я підривника

На Закарпатті 15 грудня в будівлі Керецьківської сільської ради Хустського району депутат першого скликання від партії "Слуга народу" підірвав три бойові гранати.

Про це повідомили джерела TrueUA у правоохоронних органах.

Зазначається, що чоловік є депутатом цієї ж сільради. Його звуть Сергій Батрин. У ході засідання він підірвав в приміщенні три гранати "РГД".

Фото: Facebook-сторінка Сергія Батрина

На сайті Керецьківської громади вказано, що чоловік народився 12 вересня 1969 року. Нині проживає у селі Кушниця. Має середню спеціальну освіту.

Водночас у поліції уточнили, що відкрили одразу два кримінальні провадження у даній справі. Відтак, правоохоронці розглядатимуть версію необережного поводження зі зброєю та теракт

Нагадаємо, за даними правоохоронців, внаслідок підриву гранат у приміщенні Керецьківської сільської ради поранення отримали 26 людей. З них шестеро — перебувають у тяжкому стані. До того ж поліція оприлюднила і відео, на якому зафіксовано момент вибуху.

Додамо, 7 грудня до відділення "ПриватБанку" у Металургійному районі Кривого Рогу прийшов чоловік з гранатою. Він намагався здійснити пограбування. Злочинця розшукує поліція. Вона зазначила, що чоловік погрожував працівникам банку предметом, схожим на гранату, та вимагав з них гроші. Після цього злочинець втік у невідомому напрямку. Наразі його розшукують правоохоронці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.12.2023 14:25