Фото ілюстративне. Джерело: "Укрінформ"

У Кривому Розі чоловік з гранатою намагався пограбувати банк

У четвер, 7 грудня, до відділення "ПриватБанку" у Металургійному районі Кривого Рогу прийшов чоловік з гранатою. Він намагався здійснити пограбування. Злочинця розшукує поліція.

Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на речницю поліції Ангеліну Крадожон.

Вона зазначила, що чоловік погрожував працівникам банку предметом, схожим на гранату, та вимагав з них гроші. Після цього злочинець втік у невідомому напрямку. Наразі його розшукують правоохоронці.

"Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті — до п'ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна", — заявила речниця поліції.

За словами свідків, чоловік приховав своє обличчя маскою. 

Нагадаємо, 6 грудня у Святошинському районі Києва 45-річний чоловік під дверима свого сусіда погрожував підірвати гранату. Правоохоронці обеззброїли та затримали зловмисника.

Додамо, 14 листопада до поліції Кременчука звернулися громадяни, які повідомили, що на вулиці Алітуській невідомий чоловік тримає гранату. Правоохоронці приїхали на місце події та вилучили її, згодом з’ясувавши, що це страйкбольна граната.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.12.2023 18:59