Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Вибухи на Полтавщині під час повітряної тривоги: в ОВА повідомили деталі

Ввечері у середу, 21 лютого, окупанти атакували Полтавську область кількома групами безпілотниками типу "Шахед". Зокрема, звуки вибухів чули у Миргородському районі.

Як написав у Telegram голова обласної військової адміністрації Філіп Пронін, про руйнування чи жертв не повідомлялося.

"За попередньою інформацією жертв та постраждалих немає, руйнувань також. Дякуємо Силам оборони за їхню роботу! Слава Україні", — зазначив посадовець.

Про вибухи у Миргородській громаді на Полтавщині повідомлялося близько 23:00. До цього Повітряні сили Збройних сил України попереджали про запущені декілька груп ударних БпЛА росіян в центральній частині Полтавської області.

Українські військові також наголошували, що ворожі "шахеди" летіли у Полтавській області курсом на Миргород. Повітряна тривога лунала в Полтавській, Харківській, Сумській і Луганській областях.

Нагадаємо, що в ніч на середу, 21 лютого, ворожа армія атакувала територію України зенітною керованою ракетою С-300 (Ростовська обл.), керованою авіаційною ракетою Х-59 (Бєлгородська обл.), чотирма крилатими ракетами Х-22 (Ростовська обл.) та дев'ятнадцятьма ударними безпілотниками типу "Шахед" (Приморсько-Ахтарськ — РФ).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.02.2024 00:55