Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Вибухи в Одесі через атаку "шахедів": у Силах оборони Півдня розповіли про наслідки

Ввечері у вівторок, 27 лютого, російські загарбники обстрілювали Україну ударними дронами-камікадзе. Після 22:30 в Одесі лунали вибухи. Повітряні сили попереджали про рух безпілотника у сторону міста.

Вночі 28 лютого Сили оборони Півдня поінформували, що вибухи в Одесі — наслідки роботи протиповітряної оборони. Там зазначають, що Сили протиповітряної оборони відпрацювали результативно по всіх БпЛА ворога.

Водночас не обійшлося й без наслідків. Так, падіння уламків одного зі збитих дронів сталося замикання в електромережі об'єкта критичної інфраструктури в Одесі. 

"Виниклу пожежу оперативно ліквідовано. Люди не постраждали", — наголошують військові.

Нагадаємо, у ніч на вівторок, 27 лютого, ворожа армія атакувала територію України ракетами та ударними безпілотниками, більшу частину з яких Повітряні сили знищили у небі. Уламки одного зі збитих БпЛА пошкодили електролінію в Лубенському районі на Полтавщині, що призвело до знеструмлення понад двохсот побутових та юридичних споживачів.

Також 27 лютого під час атаки по Україні російський безпілотник пролетів над Молдовою. У Повітряних силах Збройних сил України не бачать у цьому нічого сенсаційного, адже подібні випадки відбуваються не вперше.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.02.2024 02:24