Відомі нові подробиці та жертви навколо трагедії в Аргентині через фальсифікований кокаїн

05 ЛЮТОГО 2022 21:39

Відомі нові подробиці та жертви навколо трагедії в Аргентині через фальсифікований кокаїн.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на повідомлення АР.

Партію кокаїну, яка вбила щонайменше 23 людини в Аргентині, здається, була пронизана синтетичним опіоїдомі. Про це повідомили місцеві медики. Поліція ж намагається якомога більше знайти закладок та постачальників "вбивчого наркотику". Цифтра постраждалих росте. 

Органи охорони здоров’я кажуть, що щонайменше 84 людини були госпіталізовані після вживання зараженого кокаїну, деякі з яких залишаються на дихальних апаратах. Жертвами були переважно молоді аргентинці з бідних районів столиці. 

Поліція та державні чиновники заявили, що Аргентина ніколи раніше не переживала трагедії з отруєнням наркотиками такого масштабу.

19-річний Аллан Сантільян викурив кокаїн у вівторок увечері перед сном. Його мати, медсестра, рано вранці доставила його до державної лікарні.

«Я прокинувся із сильньною біллю в печінці, блювотою та болями в животі», — сказав Сантіллан в інтерв’ю Associated Press в лікарні. Його мати, Наталія Сантільян, сказала, що відчула полегшення, що її син вижив, але співчуває родичам померлих.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: У столиці Філіппін загорілася будівля російського посольства

Світ, 05.02.2022 21:39