Фото ілюстративне Джерело: Нацполіція

Відомий актор влаштував у Києві ДТП з потерпілими: ЗМІ дізналися його ім'я

У Голосіївському районі 4 квітня, приблизно о 23:15, сталася ДТП із потерпілими. Одну людину госпіталізували.

Про це повідомила поліція Києва.

За даними правоохоронців, водій позашляховика напідпитку скоїв наїзд на припаркований автомобіль, у якому перебував 38-річний чоловік. Із травмами різного ступеню тяжкості потерпілого госпіталізували у лікарню. Автопригода сталася вчора ввечері на вулиці Федорова у Голосіївському районі столиці. 

"Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп’яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле", — йдеться у повідомленні.

Порушника поліцейські затримали на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а потерпілого госпіталізували у лікарню.

"За даним фактом слідчими поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років", — зазначили поліцейські.

Зауважимо, що, за інформацією видання OBOZREVATEL, п'яне ДТП вчинив відомий актор Остап Ступка.

                                                         Фото: 1+1

Спочатку, як стверджують деякі джерела видання, Ступка намагався "вирішити питання" з правоохоронцями, проте все одно поїхав до ізолятора. Від проходження медичного огляду Ступка відмовився. Усі обставини та деталі ДТП з'ясовуються.

Нагадаємо, у Києві на вулиці Олени Теліги сталася смертельна ДТП. Легковик під час руху зачепив відбійник, після чого його відкинуло на тротуар, де машина влетіла в дерево.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.04.2023 12:06