Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Відомий англійський клуб можуть виключити з АПЛ: ЗМІ дізналися причину

Англійському клубу "Манчестер Сіті" загрожує виключення з англійської Прем'єр-ліги через порушення фінансових правил.

Як повідомляє видання The Times, у справі зафіксовано факти 115 можливих порушень правил АПЛ з боку керівництва клубу у період з 2009 по 2018 рік.

Зазначається, що "Манчестер Сіті" не надав повної інформації про зарплату про свого колишнього тренера Роберто Манчіні, а також повну інформацію про винагороди гравців. Водночас слухання у справі почнуться уже у вересні та триватимуть кілька місяців, а остаточний вердикт оголосять на початку 2025 року.

Так, у випадку, якщо всі 115 порушень з боку англійського гранда будуть підтверджені, клуб може втратити частину своїх титулів. Також "Сіті" може бути відправлений до Чемпіонату Футбольної ліги Англії, який є другим дивізіоном в системі футбольних ліг країни. 

Зазначимо, що "Манчестер Сіті" є одним із найбагатших та найкращих футбольних клубів сучасності. Цей клуб є восьмиразовим чемпіоном англійської Прем'єр-ліги, а також неодноразово вигравав Кубки та Суперкубки в Англії та вигравав найпрестижніший клубний трофей — кубок Ліги чемпіонів. 

Нагадаємо, раніше головний тренер "Динамо" Київ повідомляв, що на другий поєдинок з шотландським "Рейнджерс" у київського "Динамо" дві втрати. До матчу не готуються Володимир Шепелєв, та Микола Михайленко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.08.2024 13:49