Олександр Ярмак. Фото: соцмережі

Відомого співака-воїна Ярмака обікрали в потязі "Укрзалізниці": деталі інциденту

Відомого українського співака Олександра Ярмака (Yarmak), який з перших днів повномаштабного вторгнення став на захист України, пограбували у потязі "Укрзалізниці". Це сталося на маршруті Київ-Дніпро, коли репер повертався з відпустки після ротації.

Про це Ярмак розповів у ексклюзивному коментарі РБК-Україна.

За його словами, вночі злодії відкрили купе та вкрали рюкзак з ноутбуком та екшн камерою Go Pro.

"Самі речі особливої цінності не мають, але на носіях були унікальні кадри різних бойових дій, наприклад, в ніч підриву ворогом Каховської ГЕС або штурмів лівого берегу нашими силами", розказав Олександр.

Також він зазначив, що в сусідньому вагоні злодії поцупили рюкзак з цінною інформацією в іноземця.

"І це теж дуже сумно, бо є багато волонтерів, кореспондентів з інших країн, які суттєво нам допомагають стати частиною цивілізованого світу і боротися з ворогом, але деякі наші представники нації та сервіси державних корпорацій і служб створюють враження, що ми досі є країною третього світу", з сумом відмітив співак.

Нагадаємо, на минулому тижні у Кривому Розі чоловік з гранатою намагався пограбувати банк. Зазначається, що чоловік погрожував працівникам "ПриватБанку" предметом, схожим на гранату, та вимагав з них гроші. Після цього злочинець втік у невідомому напрямку. Наразі його розшукують правоохоронці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.12.2023 14:58