Фото: armyinform.com.ua

Відправляють ув'язнених на "м'ясні штурми": ЗСУ розповіли про тактику росіян на Куп'янському напрямку

Російські окупанти на Куп'янському напрямку продовжують відправляти ув'язнених у "м'ясні штурми". Проте українські воїни мужньо тримають оборону на даному відтинку фронту.

Про це повідомив начальник служби зв'язків із громадськістю Командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо в ефірі телемарафону.

"Тактика ворога в принципі не міняється ще з давніх часів, життя для росіян, життя їхніх військовослужбовців нічого не вартує", — йдеться у заяві.

Посадовець зазначив, що армія країни-агресорки кидає у так звані "м'ясні штурми" підрозділи "Шторм Z" та "Шторм V", які складаються з колишніх ув'язнених, з так званих штрафників-офіцерів, з мобілізованих з різних закутків Росії.

"Але знову ж таки, вони підтягують резерви зі всієї з Росії і пробують знову нашу лінію продавити. На цей час стратегічних успіхів в них немає, українські військовослужбовці займають активну оборону, це дає можливість як оборонятися, так само, і якщо є слушний момент, проводити атаки на ворога", — додав Фітьо.

Нагадаємо, за даними Генштабу, окупаційні війська продовжують атакувати українські війська. Протягом минулої доби відбулось 38 бойових зіткнень. Противник вів наступ на кількох напрямках, однак безуспішно.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.10.2023 20:15