Фото: ТСН

Військком із Рівненщини, якого на роботі знімала прихована камера, написав рапорт про переведення

Начальник одного з територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки Рівненської області написав рапорт на переведення в бойову частину після того, як у мережі з'явилося відео, де він цілується з декількома різними жінками в різний час у власному кабінеті.

Про це повідомило Оперативне командування "Захід".

"Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин. Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом", — йдеться у повідомленні.

Водночас у Командуванні наголосили, що не мають претензій до того, як військком виконував свої службові обов'язки. Проте особисті питання військовослужбовці не мають вирішувати на робочому місці.

До того ж наразі з'ясовуються деталі встановлення записувальних пристроїв в службовому приміщенні ТЦК.

"Витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження "лідерів" суспільної думки ворогів. Відтак звертаємо увагу громадян на необхідність дотримання інформаційної гігієни та більш ретельної перевірки першоджерел", — наголосили у командуванні.

Нагадаємо, днями проросійський блогер Анатолій Шарій опублікував відео, на якому один із військкомів Рівненщини на робочому місці цілується з декількома жінками. Відео було зняте за допомогою прихованої камери. 

Після резонансу в соцмережах у Сухопутних військах почали перевірку стосовно цього відео. Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.04.2024 14:02