Колаж TrueUA

Військові повідомили про атаку "шахедів" з Півночі: куди прямують ударні дрони

У суботу ввечері, 12 жовтня, військові зафіксували рух російських ударних безпілотників з північного напрямку. "Шахеди" зайшли в українське небо на Сумщині.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України. Перше повідомлення про загрозу ворожих БпЛА з'явилось о 19:18. Тоді Повітряні сили попередили громадян про рух "шахедів" у Сумській області.

Вже о 19:30 ударні БпЛА з Сумщини прямували на Полтавщину та Чернігівщину. А згодом стало відомо про атаку "шахеда" з Полтавської області на Миргород. 

О 20:31 військові надали нову інформацію щодо руху ворожих дронів: "Рух ударних БпЛА: на Чернігівщині курсом на захід та через Сумщину у південно-західному напрямку".

Нагадаємо, у ніч на 12 жовтня російські окупанти атакували Україну ракетами невстановленого типу та 28 ударними БпЛА. Сили оборони збили 24 безпілотники.

Раніше у мережі з'явились супутникові знімки уражених російських складів з "шахедами" під Єйськом Російської Федерації. Там зафіксовано пошкодження складських будівель, зокрема руйнування даху однієї з них, а також сліди пожежі.

За даними Associated Press, Москва обманом заманює молодих жінок із країн Африки, Азії та Латинської Америки для складання ударних безпілотників. Росіяни обіцяли іноземкам роботу у Європі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.10.2024 20:46