Фото ілюстративне зі соцмереж

Удар по складах РФ з "шахедами" під Єйськом: з'явились супутникові знімки з місця ураження

У мережі з'явились супутникові знімки уражених російських складів з "шахедами" під Єйськом Російської Федерації. Там зафіксовано пошкодження складських будівель, зокрема руйнування даху однієї з них, а також сліди пожежі. 

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на дані Planet Labs.

На знімках з супутника за 11 жовтня видно наслідки атаки українських БпЛА по складах неподалік міста Єйськ у Краснодарському краї РФ. Пошкодження зазнали складські будівлі, дах однієї з них, а також сліди пожежі.

У мережі з'явились супутникові знімки уражених російських складів з "шахедами" під Єйськом Російської Федерації

Фото: "Радіо Свобода"

Ще 9 жовтня Генштаб ЗСУ заявив, що Сили оборони завдали удару по складах біля Єйська. Ціллю операції стали склади у селищі Октябрське, які за твердженням військових, використовувались для зберігання дронів типу "Шахед".

Нагадаємо, вночі 10 вересня дрони атакували аеродром "Ханская", який розташований поблизу російського міста Майкоп. Внаслідок удару українських дронів уражено склад з паливом. Цей аеродром базується за 410 кілометрів від кордону з Україною. 

За даними аналітиків американського Інституту вивчення війни, удари України по російських складах із боєприпасами у тилу можуть вплинути на ситуацію по всій лінії фронту. Проте для подальших успішних операцій необхідне зняття обмежень на удари західною зброєю по РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 11.10.2024 15:51