Фото: "Голос Америки"

"Він програє війну": Байден відповів на питання, чи став Путін слабшим

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що його російський колега Володимир Путін ослаблений заколотом ПВК "Вагнера" та Євгеном Пригожиним. Глава Білого дому вважає, що це був серйозний удар по авторитету російського диктатора.

Про це пише CNN.

Досі Байден і його команда обережно коментували події, побоюючись надати Путіну привід для заяв про західну змову з метою повалення влади в Росії. Раніше президент США наполягав на тому, що Захід не має жодного стосунку до заколоту. Але тепер він різко змінив риторику. На чергове запитання, чи Путін слабший сьогодні, ніж минулого тижня, Байден відповів: "Я знаю, що так".

"Важко сказати, але він (Володимир Путін, — ред.) явно програє війну. Він програє війну вдома. Він став ізгоєм у всьому світі. І це не тільки НАТО, це не тільки Європейський Союз, це Японія", — сказав Байден.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден на тлі розвитку подій в Росії, а також продовженням бойових дій на фронті планує "дуже скоро" знову зателефонувати президенту України Володимиру Зеленському.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 28.06.2023 18:21