Фото: МВС

Винуватцеві смертельної аварії на блокпосту у Києві обрали запобіжний захід

Водію автомобіля Volkswagen, який 25 липня влаштував смертельну аварію на блокпосту у Києві, обрано запобіжний захід. Його взято під варту на два місяці без права внесення застави.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. Рішення про тримання під вартою без права застави виніс Шевченківський районний суд Києва.

Зазначимо, що внаслідок аварії один військовослужбовець загинув, а іншого госпіталізовано з травмами. Крім того, водій протаранив автомобіль, в якому перебував військовослужбовець. Він отримав легкі тілесні ушкодження, лікарі надали йому допомогу.Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 КК України.

Водієві оголосили підозру у порушенні правил дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого. Йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Винуватця смертельної аварії на блокпосту у Києві влязи під варту

Фото: прокуратура Києва

Нагадаємо, 17 липня Печерський райсуд Києва продовжив запобіжний захід судді Олексію Тандиру, якого підозрюють у ДТП, в якій загинув нацгвардієць. Він буде під арештом без визначення застави до 26 серпня — саме у той день завершується термін досудового розслідування справи про дорожньо-транспортну пригоду.

Суддя скоїв ДТП у стані алкогольного сп'яніння. Також він рухався зі швидкістю 100 км/годину. Таким є висновок судово-психологічної експертизи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.07.2023 14:45