Фото: bTV

Візит Зеленського до Болгарії: у Софії посилили заходи безпеки (фото)

У столиці Болгарії активно готуються до візиту президента України Володимира Зеленського. У Софії посилили заходи безпеки перед очікуваним візитом глави держави 6 липня.

Про це повідомляє телеканал bTV.

За попередніми даними, Зеленський прибуде до Болгарії близько обіду. Він прилетить урядовим AirBus, який сьогодні вилетів із Софії о 7:01 ранку та приземлився в Кишиневі о 7:59 ранку. З Кишинева він має відправитися о 10:50.

Варто відзначити, що у Софії посилили заходи безпеки, навколо урядових будівель перебуває велика кількість правоохоронців. Зокрема, перекрито рух транспорту в районі Ради міністрів. На місці працюють численні патрулі та жандармерія.

Фото: bTV

Програма президента

У Зеленського передбачена зустріч із главою уряду Болгарії Миколою Денковим і віце-прем'єр-міністром Марією Габрієль. На завершення заплановані переговори із главою держави Руменом Радевим.

Нагадаємо, у Болгарії затвердили новий пакет військово допомоги для України. Що саме отримають Збройні сили України від союзника — поки невідомо.

Раніше повідомлялось, що "Болгарське національне телебачення" розпочало трансляцію українськомовних випусків новин із огляду на зростання кількості українських біженців. Перший випуск вийшов в ефір 19 червня 2023 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.07.2023 11:42