Фото: Instagram Дениса Берінчика

Визначився претендент на чемпіонський пояс українця Берінчика

Український боксер легкої ваги Денис Берінчик, який володіє чемпіонським поясом за версією WBO, вийде в ринг проти колишнього чемпіона у другій напівлегкій вазі з Великої Британії Джо Кордіни. Він захищатиме титул в андеркарді вечора боксу Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі.

Таку інформацію Денис опублікував у себе в Instagram. Вечір боксу відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Денис Берінчик 18 травня переміг Еммануеля Наваррете роздільним рішенням суддів, а Джо Кордіна 12 жовтня мав провести бій з чемпіоном WBC Шакуром Стівенсоном, але поєдинок скасували через травму американського бійця.

Український боксер легкої ваги Денис Берінчик, який володіє чемпіонським поясом за версією WBO, вийде в ринг проти колишнього чемпіона у другій напівлегкій вазі з Великої Британії Джо Кордіни

Скріншот зі сторінки в Instagram Дениса Берінчика

Що відомо про Дениса Берінчика

Український професійний боксер, виступає у першій напівсередній вазі та легкій вазі. Срібний призер Олімпійських ігор, срібний призер чемпіонату світу, бронзовий призер літньої Універсіади, дворазовий чемпіон України. Заслужений майстер спорту України з боксу. Денис Берінчик 18 травня 2024 року переміг мексиканця Еммануеля Наваррете та завоював чемпіонський титул за версією WBO.

Нагадаємо, раніше промоутера Олександр Красюк заявив, що бій між чемпіоном WBO у легкій вазі Денисом Берінчиком та чемпіоном IBF та IBO Василем Ломаченком малоймовірний. Він не буде популярним у Сполучених Штатах Америки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 05.10.2024 08:03