Фото: Telegram Сергія Ауслендера

Вкотре зганьбилися: окупанти похвалилися захопленням танка Leopard з "польськими найманцями"

Російські загарбники вкотре осоромилися фейковими заявами. Рашисти заявили, що захопили перший німецький танк Leopard 2 у Бахмуті.

Про це повідомив журналіст Сергій Ауслендер.

"Все, перший "Леопард" захоплений у Бахмуті, разом з екіпажем. Новенький, ціленький, з повним БК та документацією. Цей факт підтвердив заступник секретаря Донецького відділення "Єдиної Росії" Олексій Муратов (а які у нас підстави не вірити цій гідній людині?)", — іронізує Ауслендер.

До того ж "радник глави "ДНР" Ян Гагін запевняє: разом з німецьким танком окупанти також захопили в полон "польських найманців".

"Наскільки мені відомо, екіпаж захопленого танка польські найманці. Польща взагалі виявляє максимальну агресію і займає навіть більш антиросійську позицію, ніж інші країни колективного Заходу", — запевнив Гагін.

"Перемогу" окупанти "підтвердили" світлиною із "захопленим танком", на якому майорить російський триколор.

"На одному фото  "захоплений умілим маневром" "Леопард" із аквафрешем, що стирчить з нього, на іншому – оригінал знімка п'ятирічної давнини з німецького полігону. Зовсім не вміють пошуком користуватися, дебіли", — прокоментував результати свого пошуку журналіст.

Нагадаємо, за лютий українські військові ліквідували 21470 російських солдатів. Також бійці ЗСУ знищили 189 танків ворога.

Додамо, авіація Сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів, а ракетники та артилеристи уразили дев'ять районів зосередження живої сили та район зосередження озброєння і військової техніки противника, а також дві позиції зенітно-ракетних комплексів, станцію РЕБ та склад боєприпасів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.03.2023 13:38