Фото: росЗМІ

Вмер Путін, але не той: у Росії заявили про смерть двоюрідного брата диктатора

Помер двоюрідний брат російського президента Володимира Путіна. Про обставини та причини смерті 91-річного Євгена Путіна поки що не повідомляють.

Про це пишуть росЗМІ.

Похорон відбувся 10 березня. Проте про його смерть повідомили лише 11 березня 2024 року.

Що відомо про Євгена Путіна та його сім'ю

Батьки президента Росії та Євгена — були рідними братами.

"Євген Михайлович Путін є для президента Росії Володимира Путіна двоюрідним братом. Їхні батьки, Володимир Спиридонович і Михайло Спиридонович, були рідними братами", — пояснюють росЗМІ.

Фото: росЗМІ

Фото: росЗМІ

Наприкінці лютого минулого року Євген Путін відзначив 90-річчя в Суздалі, у будинку сина Михайла. Сім'я брата диктатора жила в Іваново на вулиці Сакко до 2002 року. До Москви Євген Путін переїхав після приходу брата до влади. Згодом він оселився в Суздалі.

Фото: росЗМІ

Фото: росЗМІ

Відомо, що син Євгена Путіна обіймає посаду заступника голови правління "Газпрому", а дочка — Ганна Цивільова — одружена з губернатором Кемеровської області Сергієм Цивільовим. У 2018 році вона отримала від чоловіка 70% компанії "Колмар" — одного з найбільших підприємств Росії з видобутку вугілля.

Нагадаємо, наприкінці жовтня минулого року у мережі почали поширювати інформацію про смерть президента країни-агресора Російської Федерації Володимира Путіна. Проте українців попередили, що вони мають стримано реагувати на такі чутки. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.03.2024 15:59