Фото: "АрміяІnform"

"Українці мають реагувати на це стримано": у ГУР прокоментували чутки про смерть Путіна

У мережі почали поширювати інформацію про смерть президента країни-агресора Російської Федерації Володимира Путіна. Проте українці мають стримано реагувати на такі чутки. 

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"Якщо ми про чутки навколо смерті Путіна, це якісь анонімні Telegram-канали повідомляють. Далі ми маємо аналізувати, кому це на користь і кому вигідно. Українці мають реагувати на це стримано", — пояснив він.

Керівник ГУР додав, що всі хочуть, щоб такі новини з'явилися якнайшвидше, але "не з анонімних Telegram-каналів про це дізнаватися". За його словами, така інформація має штучний та інспірований характер.

Варто додати, що ввечері 26 жовтня, у Telegram-каналах з'явилася інформація про те, що російський диктатор Володимир Путін нібито помер. Проте вже у п'ятницю, 27 жовтня, глава РФ з’явився на засіданні Ради безпеки.

Нагадаємо, за даними видання Newsweek, Кремль має трьох кандидатів, які стануть наступниками нинішнього диктатора Володимира Путіна. Також джерело зазначило, що російський президент пройшов серйозне лікування від онкологічного захворювання у березні 2022 року. Тому наразі навіть під час закордонних поїздок його заміняє двійник. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.10.2023 18:22