Володимир Зеленський під час інтерв'ю російським журналістам. Скріншот із відео

"Він — неадекватний": Зеленський назвав головну мету Путіна у війні проти України

Першою та найголовнішою метою російського диктатора Володимира Путіна в Україні є її знищення. Кремлівський терорист хоче зруйнувати будь-яким методом все живе, що в Україні є.

Таку думку висловив президент України Володимир Зеленський в інтервʼю французьким медіа BFM TV і Le Monde.

"У нас війна Росії проти України. І коли у нас представник іншої держави, країни Європейського Союзу, та в принципі будь-якої держави, коли у нас лідер Греції, лідер будь-якої держави перебуває, і ти, неважливо, яка в тебе ціль, робиш небезпечні кроки та влучаєш балістичною ракетою в декілька сотень метрів поруч із тим, де цей лідер перебуває, я вважаю, що — ти просто нездорова людина", — емоційно висловився український президент.

Таким чином він відповів на запитання французьких медійників про те, яка мета в Путіна під час війни в Україні.

"Він — неадекватна людина, перша ціль руйнація будь-яким методом України та всього живого, що в Україні є", — підсумував Володимир Зеленський.

Наприкінці лютого Зеленський зазначав під час форуму "Україна. Рік 2024", що російський диктатор повинен усвідомити, що його країна програла війну проти України. Для цього главі Кремля запропонують майданчик, на якому повинна бути встановлена справедливість.

Нагадаємо, що в інтерв’ю французьким журналістам український президент також заявив, що французька влада не має дозволити російським спортсменам виступити на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі. Оскільки вони там представлятимуть терористичну організацію під назвою Росія.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.03.2024 14:22