Фото: Telegram-канал Вадима Філашкіна

Внаслідок удару РФ по Краматорську постраждали четверо журналістів Reuters, ще один під завалами

У суботу, 25 серпня, російська армія завдала удару по готелю в Краматорську. Внаслідок ворожої атаки постраждало четверо журналістів агенції Reuters, громадяни України, США, Латвії та Німеччини. Також під завалами перебуває британський журналіст.

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Кількість поранених у Краматорську зросла до чотирьох. Усі постраждалі — журналісти агенції Reuters, громадяни України, США, Латвії та Німеччини. Також, імовірно, під завалами досі перебуває журналіст з Великої Британії. Пошуково-рятувальна операція на місці події триває", — йдеться у повідомленні Філашкіна.

Своєю чергою агенція Reuters підтвердила, що один член її команди, який висвітлює війну в Україні, зник безвісти, а ще двоє були госпіталізовані після удару РФ по готелю в Краматорську.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 25 серпня, російські загарбники завдали ударів по Краматорську. При цьому поранені українські й іноземні журналісти. У Міністерстві закордонних справ України назвали це "варварським злочином".

Як відомо, про травми внаслідок обстрілу Краматорська повідомила на своїй Facebook-сторінці польська журналістка Агнешка Андрушевська.

Також уночі російські окупанти також атакували Харків, унаслідок цього зафіксовано два влучання. Спалахнула пожежа на газогоні, кількість постраждалих у місті зросла до шести людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2024 17:33