Фото: ДСНС у місті Києві

Внаслідок вибуху у київській багатоповерхівці загинув підліток (фото)

Внаслідок вибуху невідомого предмета у Святошинському районі Києва загинув юнак. Обставини трагічного інциденту встановлюють працівники правоохоронних органів.

Про це повідомило Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Києві.

Рятувальники зазначили, що 7 лютого о 23:24 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Симиренка, що у Святошинському районі. На місці вони встановили, що внаслідок вибуху невідомого предмета, у квартирі на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку сталося загоряння на площі 7 квадратних метрів.

"Під час гасіння пожежі було виявлено тіло юнака 2007 року народження. Крім того, було в приміщенні було знайдено ще один невідомий предмет", — написали у службі ДСНС.

Згідно з наявною інформацією, рятувальники евакуювали на безпечну відстань 100 мешканців будинку. На місце події була викликана вибухотехнічна служба.

"Пожежу було локалізовано о 23:53, ліквідовано о 00:58, 8 лютого. До ліквідації було залучено 15 осіб особового складу та чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки", — написали рятувальники.

У ДСНС також повідомили, що обставини трагічного випадку будуть встановлювати правоохоронці.

Наслідки вибуху у київській багатоповерхівці

Фото: ДСНС у місті Києві

Нагадаємо, у грудні у Львові на вулиці Княгині Ольги стався вибух газу у двоповерховому житловому будинку розміром 20х10 метрів. Унаслідок вибуху обвалилася стіна на площі 30 квадратних метрів. Також внаслідок вибуху виникла пожежа в підвальному приміщенні. З-під завалів вивільнено двох потерплих, з них одна дитина. До медичних закладів було госпіталізовано чотири особи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.02.2024 11:39