Фото: Національна поліція

Водію, який збив жінку на пішохідному переході в Києві, повідомили про підозри за двома статтями

П'яному водію, який 4 січня збив жінку на пішохідному переході у Подільському районі Києва, оголошено про підозри. 

Про це пише прес-служба Головного управління поліції у місті Києві.

Відомо, що інцидент стався ввечері 4 січня у Подільському районі столиці. Водій автомобіля "Хюндай", рухаючись по проспекту Правди, на нерегульованому пішохідному переході наїхав на 37-річну жінку та втік з місця події. Потерпілу із тілесними ушкодженнями та переломами було госпіталізовано до лікарні. 

Невдовзі після скоєння транспортної пригоди поліцейські затримали 36-річного порушника. У керманича прилад "Драгер" показав понад два проміле алкоголю.

"Слідчі столичного главку  оголосили затриманому про підозри за двома статтями Кримінального кодексу ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці)", йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, у суботу, 6 січня, на дорозі біля села Пасіки-Зубрицькі поблизу Львова відбулося зіткнення автомобілів. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 21-річна дівчина. Ще п'ятьох постраждалих доставили в реанімацію. Серед них — 13-річний хлопчик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 08.01.2024 11:21