Фото: Instagram-сторінка MELOVIN

"Вона сказала "Так": відомий співак зробив пропозицію загадковій дівчині (фото)

Відомий український співак MELOVIN натякнув на заручини. Артист поділився світлиною з каблучкою на руці загадкової дівчини.

Фотографією, на якій можна побачити руку співака та невідомої дівчини, він оприлюднив на своїй Instagram-сторінці. Артист підписав знімок коротко та лаконічно: "Вона сказала "Так". 

Фото було зроблено на тлі вечірнього Києва. На руці дівчини можна побачити масивну каблучку з каменю. Шанувальники співака припускають, що цей натяк може стосуватися дуету зі співачкою Машею Кондратенко, яка стала відомою завдяки пісні "Ванька-встанька".

меловін

На користь цієї версії свідчить й те, що раніше артист не розповідав, чи перебуває у стосунках. До того ж каблучка була одягнена на лівій руці дівчини. Ймовірно, що таким чином MELOVIN натякає не на зміни в особистому житті, а на цікавий проект чи спільну пісню з популярною українською співачкою.

Що відомо про MELOVIN

Справжнє ім'я артиста Костянтин Миколайович Бочаров. Народився співак 11 квітня 1997 року в Одесі. З самого малечку він цікавився творчістю. Його батьки хотіли, щоб він був ведучим, актором або кухарем. У школі Костянтин постійно робив постановки, організовував концерти, у яких особисто брав участь. Також навчався в музичній школі, яку згодом покинув, але пішов до театральної школи — і з успіхом її закінчив. 

Вже у дорослому віці він здобув перемогу у шостому сезоні українського вокального шоу "X-Фактор" та переміг у другому сезоні гіпершоу "Маска". Також MELOVIN представляв Україну на пісенному конкурсі "Євробачення" в Португалії з піснею Under The Ladder, де посів у фіналі 17-те місце. Зокрема, артист намагався пройти відбір на "Євробачення-2024", втім, зайнявши третє місце, поступився гурту ZIFERBLAT та дуету співачок Jerry Heil й alyona alyona.

Нагадаємо, раніше учасник українського гурту "ТНМК" Олександр "Фоззі" Сидоренко розповів, як переніс важку операцію. Співак має значні проблеми зі здоров'ям, які виникли після дорожньо-транспортної пригоди торік взимку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 23.10.2024 03:16