Скріншот із відео

"Поставили імпланти в шию": відомий співак розповів про важку операцію та проблеми зі здоров'ям

Учасник українського гурту "ТНМК" Олександр "Фоззі" Сидоренко переніс важку операцію та має значні проблеми зі здоров'ям, які виникли після дорожньо-транспортної пригоди взимку 2023 року.

В інтерв'ю Славі Дьоміну музикант розповів, що після концертного туру минулої зими він потрапив у ДТП, після якої він змушений був звернутися до лікарів через сильний біль у шийному відділі хребта. Біль був настільки сильний, що заважав йому спати та викликав проблеми з лівою рукою.

"Ми впилялися дорогою зі Львова до Кропивницького якраз моїм боком, де я сидів. У мене були сильні грижі в шийному відділенні. Після туру минулої зими я не міг спати, знову проблеми з лівою рукою. Нейрохірург сказав, що потрібно буде оперувати там, де я буду", — розповів Фоззі.

Відтак, під час операції в шийний відділ хребта музикантові встановили два імпланти.

"Мені поставили імпланти в шию, в хребет. Якщо я тепер і чогось боюся, то після такої операції чхнути. У мене стоїть два імпланти. Це називається кейдж", — зазначив артист.

Проте це не останнє хірургічне втручання, яке довелося пережити артисту, адже наразі він готується до операції на нозі, а саме на стопі. 

Нагадаємо, раніше співак Олег Винник вперше заговорив про свою хворобу. Він розповів, що перебував у досить тяжкому стані та "не знав, чи повернеться до життя". 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 15.10.2024 18:48