Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Ворожі "шахеди" знову рухаються Україною: де оголошено небезпеку

Вночі у четвер, 1 лютого, російські окупанти знову атакують Україну ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". Ворожі безпілотники залетіли на територію країни з Півдня.

Про це інформують Повітряні сили Збройних сил у Telegram.

Військові о 00:41 повідомили про загрозу застосування безпілотників для Дніпропетровської та Запорізької областей. Через 15 хвилин вони додали, що "шахеди" рухаються у напрямку Павлограда з Півдня.

О 01:12 стало відомо, що "шахеди" з Дніпропетровщини рухаються на Харківщину.

О 01:41 з'явилася інформація, що "шахеди" на Харківщині й рухаються на Полтавщину. О 01:54 група дронів змінила напрямок й рухається на Дніпро.

мапа тривог

 Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Зазначимо, що ввечері 31 січня рашисти також атакували Україну ударними дронами. Після 23:00 стало відомо, що під ударом безпілотників перебував Харків. За даними місцевої влади, було влучання по цивільній інфраструктурі. Постраждала й Харківська область — на Великий Бурлук Куп'янського району ворог скинув авіабомби.

Нагадаємо, вночі 31 січня війська країни-агресорки атакували Харків іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок обстрілу постраждали троє місцевих мешканців. У Слобідському районі у двох багатоповерхівках вибиті шибки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.02.2024 01:23