Фото: Людмила Барбір / соцмережі

"Всі ми сьогодні трошки Люда": ведуча "Сніданку з "1+1" вилаялась у прямому ефірі, але згодом перепросила

У четвер, 15 лютого, телеведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір потрапила у курйозну ситуацію під час прямого ефіру. Вона використала нецензурну лексику, описуючи свій зовнішній вигляд. 

У підсумку скандальне відео потрапило у соцмережі. Людмила Барбір не була проінформована, що вже йде прямий ефір, і висловила невдоволення щодо свого костюма, використовуючи лайку.

"Б**ть, я така к**чена в цьому костюмі, ладно, по**й, записуйте", — вигукнула вона перед знімальною групою у студії.

Одразу після інциденту Людмила Барбір кілька разів намагалася виговорити фразу про закінчення повітряної тривоги.

Людмила Барбір

Скріншот з відео

Людмила Барбір перепросила за свою поведінку

Згодом ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір прокоментувала інцидент з її різким висловлюванням. Вона перепросила у телеглядачів, пояснивши свою емоційну поведінку ранковим ракетним обстрілом.

"Бачу повідомлення та коментарі щодо мого висловлювання після ефіру, яке випадково потрапило в трансляцію. Ті, хто мене добре знають, в курсі, що зазвичай я собі такого не дозволяю, але сьогоднішній ранок, коли Росія влаштувала черговий ракетний обстріл, наніс свої відбитки... Перепрошую за це. Але водночас закликаю вас бути відкритими, виплескувати свої емоції, коли болить. Зараз ми всі травмовані, всім страшно, тож не залишайтеся зі своїми страхами наодинці. Люблю вас і ціную", — написала Барбір у соцмережах.

Людмила Барбір перепросила глядачів за інцидент з матюками у прямому ефірі

Скріншот зі сторінки в Instagram "Сніданку з 1+1"

Нагадаємо, що зранку 15 лютого російські окупанти знову атакували Україну. Летіли крилаті ракети повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55, морського базування — "Калібр", балістичні ракети "Іскандер-М" / KN-23, зенітні керовані ракети С-300, керовані авіаційні ракети Х-59. Усього зафіксовано пуски 26 ракет різних типів. Сили та засоби Повітряних сил і Сил оборони України знищили 13 ракет різних типів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 15.02.2024 19:13