Фото: censor.net

Як має завершитися війна в Україні: версія Данілова

Російська Федерація повинна розпастися на частини. Лише у цьому випадку Україна зможе почуватися у безпеці.

Таку заяву зробив секретар РНБО Олексій Данілов під час марафону "Радіо Свобода".

У Данілова є власне бачення, як має закінчитися повномасштабне вторгнення Росії до нашої країни. Він переконаний, що Росія має почати розпадатися на частини, фрагментуватися, тоді ми почнемо почуватися безпечніше. Він наголосив, що припинення використання зброї — це не закінчення війни, адже це вже було.

"Пам’ятаєте, як підписували "Мінськ-1", "Мінськ-2". Зараз вони там розповідають, що це у них був якийсь план. Ніякого плану у них не було. І німці, і французи свідомо брали участь з росіянами в цьому процесі", — каже секретар РНБО.

Данілов наголосив, що для закінчення війни з Росією нам потрібне необхідне озброєння, а не зволікання. Крім того, Україна ніколи не піде на територіальні поступки РФ.

"Наша пропозиція доволі проста: допоможіть нам вибороти незалежність, свободу, якщо ви про цінності. Якщо ви про якісь інші речі, якщо у вас свій сценарій, то покладіть його на стіл і давайте публічну розмову з цього приводу", — сказав Данілов.

Нагадаємо, президент Чехії Петр Павел заявив, що Україна може отримати членство у НАТО одразу після завершення війни з Росією. Якщо це відбудеться швидше, то Альянс стане стороною конфлікту з РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.02.2023 15:23