Фото: Генштаб ЗСУ

Як окупанти потрапили у засідку ЗСУ в Курській області: ефектне відео

Російські солдати потрапили у засідку Сил спеціальних операцій на території Курської області країни-агресора. Бійці оприлюднили відео бойової роботи.

Відповідні кадри опублікувала прес-служба Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Захисники підкреслили, що це відео зняте в Курській області — одна з небагатьох можливостей побачити зсередини, як працюють наші бойові групи на території противника. 

"Під час роботи на Курщині воїни одного з підрозділів Сил спеціальних операцій організували засідку на бійців противника. Результатом цієї роботи став один знищений російський солдат і двоє поранених. Бойова група ССпО України виконавши завдання відступила без втрат", — йдеться у повідомленні ССО.

За даними Генштабу, від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія вже втратила майже 631 з половиною тисяч своїх військових. За 12 вересня ця цифра зросла приблизно 1 220 мертвих окупантів.

Нагадаємо, раніше речник ОТУ "Харків" Віталій Саранцев повідомив, що на Харківщині війська країни-агресорки відправляють на штурми міста Вовчанськ підрозділи, які не мають жодного бойового досвіду і відмовляються йти у бій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.09.2024 14:55