Фото: Генштаб ЗСУ

Як українські воїни відвойовують території на Запорізькому напрямку: МВС оприлюднило пекельне відео

Українська армія продовжує відвойовувати рідну землю, витісняючи окупантів з їхніх позицій. Військові Нацгвардії щоденно йдуть на штурм російських загарбників, вступаючи у контактні бої.

Відповідне відео у Facebook оприлюднило Міністерство внутрішніх справ України. Силовики виклали кадри, на яких видно просування та важка робота, яка стоїть за кожним метром повернутої території.

"На Запорізькому напрямку військовослужбовці Нацгвардії штурмували одну із позицій ворога, наблизившись майже впритул. Після успішного виконання задачі під прикриттям вогню з БТР, бійці НГУ перемістилися на укріплені позиції", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що українські військові повернуть тимчасово окупований Крим. Нашу армію не стримають побоювання деяких західних союзників щодо ймовірної реакції Кремля.

Раніше Залужний заявив, що Україна буде застосовувати зброю свого виробництва для ударів по території Російської Федерації. Союзники бояться передавати нашій державі озброєння, яке може бути використане для ударів по території країни-агресора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.07.2023 16:38