Фото: Офіс президента

Єрмак відреагував на звинувачення щодо співпраці з Путіним

Інформація про ймовірну співпрацю керівника Офісу президента Андрія Єрмака з ФСБ Росії є проявами ворожої пропаганди. Її вперше поширили анонімні Telegram-канали.

Таку заяву Єрмак зробив в інтерв’ю журналісту Дмитру Комарову.

Глава Офісу президента наголосив, що перші натяки про його нібито співпрацю з Росією з’явились під час роботи в Нормандському форматі. 

"Я був дуже важкий для них перемовник. І сьогодні вже наша СБУ про це говорить, що вперше ця інформація, яку, на жаль, потім підхопили й деякі українські політики, це в першу чергу виникли в анонімних каналах в Telegram, які, як сьогодні доводить СБУ і розвідка, ведуться російським ФСБ", — сказав Єрмак.

За словами Єрмака, йому довіряють союзники України, зокрема, американська і британська розвідка.

"Навіть мені смішно про це чути, тому що рівень людей, з якими я спілкуюсь сьогодні — і з керівниками розвідок наших партнерів американців, британців, — і як ви розумієте, якби до мене у цих людей було хоч отаке запитання, то безумовно все було б по-іншому", — додав Єрмак.

Також він наголосив, що варто "пам’ятати про російську пропаганду, яка працює нон-стоп".

Нагадаємо, раніше Андрій Єрмак підтвердив, що деяким українським політикам у перший день повномасштабного вторгнення Росії, 24 лютого 2023 року, надходили пропозиції здатися і переходити на бік російських окупантів. Він пообіцяв, що з часом розповість про це більше.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 03.06.2023 08:03