Фото: Ігор Суркіс. Джерело – сайт "Динамо"

З лідером "Динамо" сталася трагедія: президент Суркіс розповів подробиці

Півзахисник київського "Динамо" Микола Шапаренко скляними дверима порізав своє плече. Через цю травму гравець пропустив українське дербі з донецьким "Шахтарем", яке завершилось внічию — 1:1.

Про це повідомив президент "Динамо" Ігор Суркіс у коментарі "Профутбол Digital".

"У нас відбулась трагедія із Шапаренком. За чотири-п'ять годин до матчу він скляними дверима порізав собі плече. Він відкривав двері й скло впало на нього, тому він сьогодні не грав", — сказав Суркіс.

Президент "Динамо" також зазначив, що кияни були б більш креативними в середині поля, але йому сподобались ті хлопці, які вийшли. 

"Був настрой, вони грали так, як вони мусять грати. Тільки о вчора о другій годині ми приїхали на базу. Весь цей час хлопці відновлювались", — додав Ігор Суркіс.

Нагадаємо, 27 жовтня у рамках 11 туру української Прем'єр-ліги київське "Динамо" на своєму полі вирвало нічию у матчі з "Шахтарем". Поєдинок завершився з рахунком 1:1: за "гірників" забив гол Артем Бондаренко у першому таймі, а нічию "динамівцям" приніс м'яч Олександра Караваєва. Після цієї зустрічі різниця між командами збереглась у шість очок — у турнірній таблиці лідирують кияни.

Варто зазначити, що поєдинок третього туру Ліги Європи "Рома" — "Динамо" завершився мінімальною перемогою господарів. Артем Довбик забив єдиний гол у цьому матчі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.10.2024 12:41