Фото: "Маріуполь спротив"

Рашисти перекидають техніку на Маріупольський напрямок: у ній помітили дивну відмінність

Російські окупанти продовжують переправляти техніку на Маріупольський напрямок. Проте на техніці ворога було помічено нову символіку і позначки.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Протягом вихідних зберігся пріоритет по Запорізькому напряму з домінуванням Бердянського. Переважно — вантажівки з БК та особовим складом", — розповів Андрющенко. 

За словами посадовця, на техніці рашистів було зображено нові позначки. Також окупанти почали використовувати шеврони з зображенням акули в новосформованих штурмових підрозділах, які проходять підготовку на узбережжі.

"В неділю при пересуванні з боку Невського в напряму Центру колони 15 авто: тентовані Урали і КамАЗи, броньований кунг на базі Урала, ЗУ-23 та бензовози з маркуванням. Належність встановлюємо", — наголосив радник мера Маріуполя.

Окупанти перекидають техніку з новим маркуванням на Маріупольський напрямок

Фото: "Маріуполь спротив"

Андрющенко також додав, що останні перекидання техніки ворога відповідали оперативно-тактичним завданням, зокрема в районі Вербового по Бердянському напряму та Токмаку.

Нагадаємо, 10 листопада у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області пролунав вибух. Було підірвано автівку одного з так званих поліціантів окупаційного корпусу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.11.2023 11:30