Скріншот з відео

З румунського берега зняли атаку "шахедів" по переправі на Дунаї (відео)

У ніч на 26 вересня російські терористи обстріляли припортову інфраструктуру Одещини. Під час атаки "шахедами" постраждала поромна переправа через Дунай "Орлівка-Ісакча", яка розташована між Україною та Румунією.

Про це повідомляє румунське видання Digi24У мережі з'явились кадри, що були зняті із митниці Ісакча: видно масштабне полум'я від вибухів безпілотників. Автор відео кричить своїм колегам на баржі, щоб вони якнайшвидше покинули порт.

За словами місцевих жителів Ісакчі, вночі вони чули гучні звуки та бачили п'ять-шість дронів.

Нічний обстріл України 26 вересня

Російські окупанти 26 вересня вночі атакували "шахедами" Одещину. Після 02:00 Повітряні сили повідомили про небезпеку для Ізмаїла та Рені. Вранці голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив, що "приліт" стався по припортовій інфраструктурі в Ізмаїльському районі. 

Постраждали двоє чоловіків, які були водіями вантажівок. Одному з них медичну допомогу надали на місці, другого з важкою травмою руки ушпиталили. Крім цього, пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок, шість фур зайнялися.

Близько 06:30 ранку рашисти били ракетами (ймовірно, балістика) по Кривому Рогу. Влучання прийшлося по одному із підприємств міста. За даними голови Ради оборони міста Олександра Вілкула, про постраждалих не повідомлялося.

Також російські окупанти цієї ночі атакували Черкаську область дронами-камікадзе Shahed. Унаслідок обстрілу є влучання в інфраструктурний об’єкт. За словами голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігора Табурця, Сили та засоби протиповітряної оборони збили чотири повітряні цілі противника в межах області.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил ЗСУ, усього вночі 26 вересня росіяни випустили по Україні 38 "шахедів" з південно-східного напрямку — з Приморсько-Ахтарська, що у Росії, а також з мису Чауса в окупованому Криму. Вдалося збити українським захисникам неба 26 повітряних цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.09.2023 14:18