Скріншот із відео. Джерело: Telegram-канал Миколи Олещука

"За дітей Одеси, з ненавистю і без поваги": командувач Олещук показав удар по об'єкту рашистів (відео)

У понеділок, 4 березня, українські військові завдали удару авіабомбою по об'єкту окупантів у Херсонській області. Таким чином вони мстилися за теракт росіян в Одесі, коли загинули маленькі діти.

Відповідне відео у своїх соціальних мережах опублікував командувач Повітряних сил Збройних сил України, генерал-лейтенант Микола Олещук.

"4 березня 2024 року. Окупована Херсонська область. Ураження ворожого об'єкту керованою авіабомбою. Горіть у пеклі, орки", — підписав Олещук це відео.

Крім того, він подякував українським пілотам за успішну бойову роботу.

На відео видно авіабомбу, якою завдавали удару. На ній нанесли напис: "За дітей Одеси. З ненавистю і без поваги".

Як відомо, в ніч на суботу, 2 березня, російські окупанти атакували Одесу й область за допомогою дронів-камікадзе типу "Шахед". Один із ворожих безпілотників ударив по багатоповерхівці. Внаслідок атаки загинули 12 людей, серед яких п'ятеро дітей. Наймолодшій дитині — чотири місяці. Також загинула подружня пара українських військових і їхня дитина, якій було сім місяців.

Нагадаємо, командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук заявив, що ввечері 2 березня українські військові атакували російські винищувачі Су-34 та Су-35.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.03.2024 22:17