Фото: соцмережі

Загарбники вночі атакували Одесу: який тип ракет застосували рашисти

У ніч на 25 серпня російські окупанти атакували Одесу. Для цього загарбники використали два типи крилатих ракет.

Про це у Telegram повідомив спікер Одеської ОВА Сергій Братчук. За його словами, окупанти пізно ввечері атакували район Чорноморська Одеської області двома ракетами — типу Х-35/59. Обидві повітряні цілі були знищені силами протиповітряної оборони.

Він також наголосив, що близько 03:44 відбулась повторна атака Одещини. На цей раз ворог бив "Калібрами". Попередньо, усі ракети були знищені.

Нагадаємо, у ніч на 14 серпня ворожі війська атакували Одесу крилатими ракетами та дронами-камікадзе. Проте протиповітряна оборона потужно відпрацювала по рашистських цілях. За даними військових, український С-300 та німецький Gepard у тандемі приземлили російські ракети та дрони.

Раніше представник ГУР Андрій Юсов заявив, що країна-агресорка продовжує поповнювати запаси ракет для атак по Україні. Росія виробляє ракети "Калібр", "Кинджал" та "Іскандер". Представник ГУР уточнив, що фактично все, що зараз виробляє ворог, відразу і випускається по Україні. Загалом протягом місяця росіянам вдається виготовляти десятки "Калібрів", а от щодо "Іскандерів" та "Кинджалів" значно менші показники — одиниці.

Своєю чергою заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький заявляв, що за останні місяці РФ змогла наростити у три-чотири рази виробництво ракет "Калібр" та "Х-101".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2023 07:01