Фото: Telegram-канал Олега Синєгубова

Загибель родини у Харкові через обстріл РФ: поліція не може встановити тіло немовляти (фото)

Правоохоронці не можуть встановити тіло немовляти на місці пожежі у Харкові, що забрала життя ще чотирьох членів родини. Це стане можливим лише після проведення ДНК-експертизи.

Таку заяву зробив начальник слідчого управління Харківської області Сергій Болвінов.

"Температура горіння була такою, що кістки та тіло немовляти перетворилися майже на попіл. Припускаємо, що мати тримала дітей, обіймаючи та притискаючи до грудей", — сказав поліціянт.

Правоохоронці відібрали зразки ДНК, щоб провести аналіз.

"Сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку. Тіло чоловіка в коридорі будинку, мама з дітьми намагалася врятуватися у ванній", — заявив Сергій Болвінов.

Місце загибелі матері з дітьми під час пожежі у Харкові

Фото: Facebook-сторінка Сергія Болвінова

Раніше очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що у ніч на 10 лютого російські загарбники атакували безпілотниками харківську нафтобазу. Рятувальникам вдалося локалізувати масштабну пожежу, але загроза для громадян ще залишається.

Обстріл України дронами 9-10 лютого

Російські війська ввечері 9 лютого запустили по території України кілька груп ударних безпілотників типу "Шахед". У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що дрони були запущені з північного та південного напрямів.

Пізніше повідомлялося, що вибухи було чути у Харкові та Одесі. Надалі стало відомо, що росіяни вдарили "шахедами" по Харкову та Великому Бурлуку.

Атака дронами продовжувалася й вночі 10 лютого. Зокрема, усі БпЛА перебували в Ізмаїльському районі, напрямок руху хаотичний.

Нагадаємо, у ніч на 9 лютого російські загарбники також завдали ударів безпілотниками по цивільній інфраструктурі Зміївської громади Харківської області. Внаслідок ворожої атаки постраждав чоловік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.02.2024 14:57