Фото: соцмережі / ілюстративне

Загиблий та багато поранених: окупанти вгатили ракетами по Запорізькому району

У середу зранку, 15 листопада, російські терористи здійснили ракетну атаку на Запорізький район. Внаслідок ворожого удару одна людина загинула, ще семеро осіб отримали поранення.

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

"Станом на цю хвилину відомо про 1 загиблого чоловіка та сімох поранених осіб, з яких двоє — жінки", — написав він.

Чиновник повідомив, що з 09:50 до 10:18 російські терористичні війська завдавали ударів по цивільній інфраструктурі одного з населених пунктів Запорізького району.

"Тип ракет наразі уточнюється", — додав голова адміністрації.

Він також зазначив, що вибуховою хвилею та уламками пошкоджено будинки, два автомобілі та господарчі споруди, які розташовані поруч з місцем ворожої атаки.

Нагадаємо, вночі 15 листопада у Києві та частині областей оголошували повітряну тривогу. Вона була пов'язана із ракетною небезпекою у цих регіонах.

Також російські терористи в ніч на 15 листопада обстріляли Дніпропетровську область. Ворожі удари прийшлися по Нікопольщині та Кривому Рогу.

Уночі 15 листопада загарбники обстріляли місто Селидове на Донеччині. Внаслідок удару ворожої армії вбито одну особу та поранено трьох цивільних.

Раніше речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат пояснював, що російські ракетні обстріли зараз суттєво залежатимуть від погодних умов. Окупанти будуть корегувати свою тактику. Відомо, що вранці 11 листопада рашисти випустили по Києву балістичну ракету (поки що не встановлено була це С-400 або ж "Іскандер"). Її вдалося збити зенітно-ракетному комплексу Patriot. Руйнувань і постраждалих зафіксовано не було.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

 
Війна, 15.11.2023 12:54