Фото: соцмережі / ілюстративне

Рашисти вночі обстріляли Кривий Ріг: оприлюднено наслідки

Російські терористи в ніч на 15 листопада обстріляли Дніпропетровську область. Ворожі удари прийшлися по Нікопольщині та Кривому Рогу.

Про це повідомляє місцева влада. 

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак зазначив, що двічі за ніч окупанти обстріляли Нікопольщину з важкої артилерії. 

"Півдесятка пострілів ворог зробив по районному центру та Марганецькій громаді. Люди неушкоджені",  — написав він.

Своєю чергою голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, вночі російські війська атакували Нікополь. Поцілили по місту двома дронами-камікадзе. Також Вілкул повідомив, що вночі ворог атакував Кривий Ріг ракетами – наслідки уточнюються, проте без втрат. 

"У Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно, запевнив він", — додав чиновник.

Нагадаємо, росіяни уночі 15 листопада обстріляли місто Селидове на Донеччині. Внаслідок влучання у багатоповерхівку загинула людина, також є поранені.

Раніше речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат пояснював, що російські ракетні обстріли зараз суттєво залежатимуть від погодних умов. Окупанти будуть корегувати свою тактику. Відомо, що вранці 11 листопада рашисти випустили по Києву балістичну ракету (поки що не встановлено була це С-400 або ж "Іскандер"). Її вдалося збити зенітно-ракетному комплексу Patriot. Руйнувань і постраждалих зафіксовано не було.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.11.2023 09:20